חומרים ל-4 מנות
2 כוסות שעועית מש
2 כפות שמן זית
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
3 עגבניות חתוכות לקוביות או 1 כוס קוביות עגבניות משומרות
300 גרם עלי תרד קצוצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן ההכנה
1.מבשלים שעועית מש (לאחר השרייה) בשפע מים רותחים כ-20 דקות, עד שמתרככת (בלי לאבד צורה). מסננים ומצננים.
2.מחממים מחבת גדול או ווק עם שמן ומקפיצים בצל ושום. כשעולה ריח, מוסיפים עגבניות, מקפיצים דקה – שתיים ומוסיפים את המש והתרד.
3.מתבלים במלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה ומורידים מהאש.
4.אפשר להגיש בשילוב עם טחינה.