מרכיבים לסלט:

•2 ראשים צעירים של מנגו
•2 מנגו בשלים מזן "מאיה"
•3/4 כוס עלי כוסברה קצוצים דק
חומרים לרוטב:
•2-3 כפות שמן זית
•מיץ לימון סחוט טרי
•1-2 שיני שום כתושות
•1/2 כפית סומק
•מלח ופלפל שחור גס
אופן ההכנה:
•מסירים את הקצוות העליונים של ראשי השומר, חוצים את הראשים לאורך, ופורסים את השומר לחתיכות קטנות
•קולפים את המנגו וחותכים אותו לחתיכות קטנות
•מוסיפים את עלי הכוסברה הקצוצה (כל המרבה הרי זה משובח...)
•מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול ע"פ העדפה אישית